آموزشی

7 تا از بهترین نکته های اندروید برای مفیدتر کردن گوشی شما

شاید اپل آغازگر انقلاب گوشی‌های هوشمند بوده باشد، اما این گوگل است که آن را به سرانجام رسانده است. اندروید اکنون محبوب‌ترین پلتفرم محاسباتی در جهان است، نه تنها بزرگتر از iOS، بلکه فراتر از ویندوز و macOS نیز رفته است. این موفقیت عمدتاً به دلیل طبیعت منبع باز قدرتمند آن است. اندروید قوی است، اما گاهی اوقات ممکن است کمی گیج‌کننده به نظر برسد. گوگل همواره در حال ایجاد تغییرات و افزودن ویژگی‌های جدید به اندروید است، و شرکت‌های تولیدکننده مانند سامسونگ و OnePlus نیز می‌توانند ویژگی‌های خاص خود را اضافه کنند. این وضعیت می‌تواند پیچیده باشد، بنابراین ما ۲۵ نکته برتر برای استفاده از تلفن Android شما را در اینجا گردآوری کرده‌ایم.

صفحه قفل خود را پیکربندی کنید

تلفن‌های اندرویدی انواع مختلفی از قفل صفحه نمایش را ارائه می‌دهند. بیشتر تلفن‌ها در هنگام راه‌اندازی از شما می‌خواهند این کار را انجام دهید و بهتر است این کار را انجام دهید. گزینه‌های پیش فرض شامل پین، الگو و رمز عبور هستند. اکنون اکثر دستگاه‌ها از امنیت اثر انگشت نیز پشتیبانی می‌کنند که احتمالاً سریع‌ترین روش برای باز کردن قفل دستگاه شماست. برای مدیریت قفل صفحه، به تنظیمات سیستم رفته و منوی امنیت را پیدا کنید. برخی تلفن‌ها ممکن است یک منوی جداگانه برای قفل صفحه داشته باشند. برای استفاده از ویژگی‌هایی مانند Android Pay و بازنشانی کارخانه، لازم است یک قفل صفحه امن داشته باشید.

غیرفعال/حذف Bloatware

بیشتر تلفن‌ها دارای برنامه‌های از پیش نصب شده‌ای هستند که ممکن است نخواهید آن‌ها را نگه دارید. خوشبختانه این روزها می‌توان این برنامه‌ها را مدیریت کرد. برخی از برنامه‌های اضافی از پیش نصب شده را می‌توان به راحتی از طریق فروشگاه Play یا از منوی تنظیمات برنامه حذف کرد. با این حال، برنامه‌هایی که بخشی از سیستم‌عامل هستند قابل حذف نیستند. در این موارد، می‌توانید آن‌ها را غیرفعال کنید. برای این کار به منوی تنظیمات اصلی سیستم رفته، برنامه مورد نظر را در لیست پیدا کنید و آن را باز کنید. سپس دکمه “غیرفعال” را فشار دهید. این کار برنامه را از کشوی برنامه‌ها حذف کرده و از اجرای آن در پس‌زمینه جلوگیری می‌کند.

تلفن خود را پیدا کنید

همه ما گاهی اوقات گوشی خود را گم کرده‌ایم. شاید در بین کوسن‌های کاناپه پنهان شده باشد یا روی میز آشپزخانه قرار داشته باشد. دفعه بعد که گوشی‌تان را پیدا نمی‌کنید، نیازی نیست نگران شوید. به سادگی از ابزار «یافتن دستگاه من» گوگل استفاده کنید (که قبلاً با نام مدیر دستگاه Android شناخته می‌شد). شما می‌توانید از طریق وب در یک دستگاه تلفن همراه یا رایانه به این ابزار دسترسی پیدا کنید. با ورود به حساب Google خود، گوشی گم شده را از منوی کشویی انتخاب کنید. گوگل مکان گوشی را به شما نشان می‌دهد و همچنین می‌توانید گوشی را به صدا درآورید، حتی اگر در حالت بی‌صدا باشد. اگر شرایط بدتر شد، می‌توانید از راه دور گوشی را پاک کنید تا از داده‌های خود محافظت نمایید.

حباب های چت

شما محبوب هستید، درست است؟ شاید پیام‌های زیادی از دوستان، آشنایان و افراد خوب دریافت می‌کنید که پیگیری همه آنها دشوار است. نگران نباشید، زیرا اندروید از نسخه 11 به بعد از قابلیت Chat Bubbles پشتیبانی می‌کند. این ویژگی قرار بود در نسخه‌های قبلی نیز ارائه شود، اما با تأخیر همراه بود. اساساً این قابلیت به شما امکان می‌دهد که به جای اینکه همه چیز در سایه اعلان‌ها پنهان بماند، حباب‌های کوچکی برای هر رشته چت ظاهر شود. این حباب‌ها مشابه چت‌سرهای فیس‌بوک هستند، اما تقریباً با هر برنامه‌ای کار می‌کنند. بیشتر گوشی‌ها نیاز به فعال‌سازی این ویژگی دارند که می‌توانید آن را در قسمت تنظیمات اعلان پیدا کنید.

تنظیمات مزاحم نشوید را انتخاب کنید

تنظیمات اعلان اندروید در حال حاضر کمی گیج‌کننده است. نه تنها تولیدکنندگان گوشی‌ها (OEMها) اغلب اصطلاحات را تغییر می‌دهند، بلکه خود گوگل نیز چندین بار در به‌روزرسانی‌های اخیر این تنظیمات را تغییر داده است. می‌توانید این تنظیمات را یا از طریق پنجره پاپ‌آپ ولوم با فشردن دکمه ولوم یا با مراجعه به تنظیمات سیستم و بخش اعلان‌ها (معمولاً صدا و اعلان) پیدا کنید. در بیشتر دستگاه‌ها، این ویژگی “مزاحم نشوید” نامیده می‌شود. در این منو، می‌توانید زمان روشن شدن خودکار DND، موارد مسدود شده و مخاطبانی که اجازه تماس دارند را تنظیم کنید. در دستگاه‌های با نسخه Pie، “مزاحم نشوید” به‌طور پیش‌فرض اعلان‌های شما را نیز پنهان می‌کند. اگر همچنان می‌خواهید اعلان‌ها را ببینید، حتماً آن تنظیم را تغییر دهید.

رفاه دیجیتال

شاید گاهی اوقات زمان زیادی را صرف استفاده از گوشی خود کنید، اما اندروید ابزارهایی دارد که به شما کمک می‌کند تا این مشکل را مدیریت کنید. مجموعه Digital Wellbeing (اندروید 9 و بالاتر) به شما نشان می‌دهد که از کدام برنامه‌ها و برای چه مدت استفاده کرده‌اید و راه‌هایی برای کاهش استفاده ارائه می‌دهد. این منو، تنظیمات برنامه‌ها را در قالب یک نمودار نمایش می‌دهد و به شما امکان می‌دهد برای برنامه‌هایی که می‌خواهید استفاده‌تان را از آن‌ها کاهش دهید، محدودیت زمانی تعیین کنید. همچنین نمودار اعلان‌ها و باز شدن قفل صفحه را نیز دنبال می‌کند. علاوه بر این، یک حالت “Wind Down” وجود دارد که با نزدیک شدن به زمان خواب، صفحه نمایش را به تدریج به رنگ خاکستری در می‌آورد.

مدیریت برنامه های پیش فرض

بسیاری از اقدامات در اندروید نیازمند تنظیم یک برنامه پیش‌فرض هستند، اما اگر بعداً تصمیم بگیرید که دیگر آن برنامه را نمی‌خواهید، چه باید کرد؟ بیشتر تلفن‌های امروزی دارای منوی تنظیمات پیش‌فرض برنامه در بخش تنظیمات برنامه هستند، اما همیشه می‌توانید با رفتن به منوی تنظیمات اصلی برنامه، تنظیمات پیش‌فرض را پاک کنید. وقتی به صفحه اطلاعات یک برنامه می‌روید، گزینه‌ای در پایین صفحه برای مشاهده و پاک کردن پیش‌فرض‌ها وجود دارد. با این کار، دفعه بعد که اقدامی را انجام می‌دهید، می‌توانید یک برنامه پیش‌فرض جدید انتخاب کنید.

همچنین برنامه های که می توانید روی گوشی خود نصب کنید نیز از تنوع بیشتری برخوردار است برای مثال برنامه‌های کاربردی در اندروید شامل طیف گسترده‌ای از اپلیکیشن‌ها می‌شود که به کاربران کمک می‌کنند تا نیازهای روزمره و علاقه‌مندی‌های خود را برآورده کنند. به عنوان مثال، اپلیکیشن‌های یادگیری کلمات زیبای فرانسوی مانند Duolingo و Babbel، با استفاده از روش‌های تعاملی و جذاب، به کاربران کمک می‌کنند تا به سرعت و به راحتی زبان جدیدی را یاد بگیرند. همچنین، اپ‌های خبری مانند BBC News و Google News امکان دسترسی به آخرین اخبار و اطلاعات را به‌صورت سریع و دقیق فراهم می‌کنند. این اپلیکیشن‌ها با ارائه محتوا به‌روز و متنوع، کاربران را در جریان اتفاقات مهم دنیا قرار می‌دهند و اطلاعات مورد نیازشان برای مثال تمام اطلاعات درباره آزمون ام اس آر تی را به راحتی در دسترس قرار می‌دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا